School canteens

Vanaf volgende week gaat de schoolkantine op de basisschool Jabojabo van start. Dat is dan de vierde in de buurt van de Residence. Vanaf dan krijgen 720 kinderen twee keer per week rond tien uur ‘s ochtends een gezonde maaltijd. Geweldig dat dit kan! Want voor veel kinderen is dit dan de eerste maaltijd van die dag, en soms ook de enige.
Ook krijgen bij ons centrum in Ambositra 60 kinderen elke dag een gezonde maaltijd in onze eigen kantine. Veel dank aan alle onderwijzers en ouders die dit allemaal organiseren.

From next week on, the school canteen in Anjabojabo will start. That will be the 4th canteen on a primary school in the surroundings of the Residence. About 720 children will have a good meal twice a week at ten o’clock. For many children that is the first meal of the day, and for some of them the only one.
In Ambositra we still have our daily canteen, where about 60 children get their daily lunch. We are so happy we can do this! And many thanks to the teachers and parents to organise this.

madagaskar-3914_b madagaskar-3930_b DSC02991

Comments are closed